

Teams,

Here is the Load In plan for VIR.

Upon arrival, please park nose to tail facing the exit of staging area and in the areas designated on map.

RV's can move into their assigned RV spaces upon arrival Thursday. Non-Powered RV can park in RV gravel area yellow areas on map, not in front of a power pole.

STAGING

Teams, please follow RED path to staging area marked in RED. This area is fully paved with lines painted.



Rows 1 & 2 will park in RED section facing exit of lot.

Rows 3 & 4 will park in **ORANGE** section facing the exit of lot.

Row 5 in **BLUE**

Rows 6 & 7 in YELLOW.



Load in will start with Row 1 at 9am Thursday July 31st.

LOAD IN ORDER

Row 1	
Robem	25
Thrashed	25
MP13	30
Jones Honda	30
Rahal Ducati	30
Strack	35
Yamaha	35
Celtic HSBK	30
Warhorse HSBK	35
Row 2	
Tytlers	30
M4	30
M4 Hospitality	20
Shiebe	30
BPR	30
Real Steel Honda	30
3D	22
Rodio	25
ADR	25
Giaccmoto	25
Row 3	
Vestment	25
Ready to Ride	25
Speed Demon	25
Koch	25
LaRoche	25
Edge	25
Dunlop	30
Vance & Hines	30
Altus	36

Row 4	
Flow 4 Law	25
Orange Cat	30
Super Carl	30
Chase Black	25
Royalty	25
Ikonic Yachts	25
Karns	25
Bad Boys	25
Wolfe	25
<u>Row 5</u>	
Team Roberts	
Team Pro J's	
Weyh	
CW Moto	
Ice barn	,
Wolfe	
Vestment	
Shane Maggs	
Superbike Supply	
Sloppy Sprockets	
Bettencourt	
<u>Row 6</u>	<u>Stacked</u>
Privateer	
Horney Racing	
D&D Certified	
OTW	
Team Pro J	
M13	
Tytler's TC	
TBEX USA	
Top Pro	
Monk Moto	
Moto Ace	
<u>Motoupholstery</u>	
Chunga Racing	
Rossi Motorsports	
TB Motorsports	
Escape Blow Dry Bar	

Hart Racing	
Road 2 Racing	
Seethaler	
Bad Boys	
Metronome	
Prestige Worldwide	
Rothenberger	
Moth Touch	
Limitless	
Brown Town	
FBT	
Posse Racing	
Black Ice	
Elliott Racing	
Lejeune	
ТСВ	
210 Speed Lab	
Bauce/Bartcon	
Heiser	
Red Lobo/Team Brazil	
Red Lobo/Team Brazil	
Red Lobo/Team Brazil Row 7	Stacked
	Stacked
Row 7	Stacked
Row 7 Ghetto Customs	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group Kings Kamp	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group Kings Kamp JBJR	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group Kings Kamp JBJR Triangle	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group Kings Kamp JBJR Triangle Corrientes	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group Kings Kamp JBJR Triangle Corrientes Crash Bandicoots	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group Kings Kamp JBJR Triangle Corrientes Crash Bandicoots Durbin	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group Kings Kamp JBJR Triangle Corrientes Crash Bandicoots Durbin DT	Stacked
Row 7 Ghetto Customs Legacy Dental Impact Biothermal Warhorse Racing Group Kings Kamp JBJR Triangle Corrientes Crash Bandicoots Durbin DT WRT	Stacked

RV PARKING

POWERED RV SPACES ARE NUMBERED ON POWER BOXES.



***NON-POWERED RV AREAS ARE IN YELLOW, PLEASE DO NOT PARK IN FRONT OF A POWER POLE.



RV Assignments

Spot Number	First Name	Last Name
103	Kevin	Haines
102	MA	Tiairies
101	JD	Beach
100	JD	Beach
93	MA	
92	Michael	Crouch
91	Scott	Nelson
90	Jessica	Strack
83	Tosha	Lackey
82	Gino	Angella
81	Bear	Stevenson
73	Kevin	Horney
72	Nathan	Seethaler
71	Phil	Herrin
65	Elisa	G-Belen
64	Barry	Gilsenan
63	Alexander	S-Arnot
62	Tyler	Scott
55	Michael	Bettencourt
54	Phillip	Doyle
53	Kamesha	Moore
52	Price	Carl
Non		
Powered		
RV's	Phill	Herrin
	Kevin	Horney
	Jason	Karns
	Nathan	Seethaler
	JD	Beach
	Melissa	Paris
	Ethan	Jones
L		l

2025 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT VIRGINIA

SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

AUG 1-3, 2025

Friday 8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:50 am Royal Enfield BTR Practice 1 (20 min) 9:00 am - 9:30 am SC-Project Twins Cup Practice 1 (30 min)

9:40 am - 10:10 am Parts Unlimited Talent Cup by Motul Practice 1 (30 min) 10:20 am - 10:50 am Motovation Supersport Practice 1 (30 min)

11:00 am - 11:40 am Superbike Practice 1 (40 min) Stock 1000 Practice 1 (30 min) 11:50 am - 12:20 pm

12:25 pm - 12:55 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides 1:10 pm - 1:40 pm Parts Unlimited Talent Cup by Motul Qualifying 1 (30 min)

1:50 pm - 2:20 pm Motovation Supersport Qualifying 1 (30 min) 2:30 pm - 2:50 pm Royal Enfield Qualifying 1 (20 min) 3:10 pm - 3:50 pm Superbike Qualifying 1 (40 min) 4:00 pm - 4:30 pm Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)

4:40 pm - 5:10 pm SC-Project Twins Cup Qualifying 1 (30 min)

4:30 pm - 5:15 pm Talent Cup Seminar - Mandatory- Drivers Meeting Room below Garages

Saturday

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:20 am Royal Enfield BTR Qualifying 2 (20 min)

8:30 am - 9:00 am Parts Unlimited Talent Cup by Motul Qualifying 2 (30 min)

9:10 am - 9:35 am Stock 1000 Qualifying 2 (25 min) 9:45 am - 10:10 am SC-Project Twins Cup Qualifying 2 (25 min)

10:20 am - 10:50 am Superbike Qualifying 2 (30 min) 11:00 am - 11:30 am Motovation Supersport Qualifying 2 (30 min)

11:30 am - 12:00 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:45 am - 12:15 pm **Dunlop Paddock Autograph Session** 12:45 pm Stock 1000 Race 1 (14 laps)

Parts Unlimited Talent Cup by Motul Race 1 (12 laps) 1:20 pm

2:10 pm Motovation Supersport Race 1 (18 laps) 3:10 pm Superbike Race 1 (20 laps) 4:05 pm SC-Project Twins Cup Race 1 (13 laps) QS

4:45 pm Royal Enfield Race 1 (6 laps) QS

4:30 pm Cardo Parade Laps

Sunday

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:10 am Royal Enfield BTR Warm Up (10 min) 8:20 am - 8:35 am SC-Project Twins Cup Warm Up (15 min)

8:45 am - 9:00 am Parts Unlimited Talent Cup by Motul Warm Up (15 min) 9·10 am - 9·25 am

Stock 1000 Warm Up (10 min) 9:35 am - 9:50 am Superbike Warm Up (15 min)

10:00 am - 10:15 am Motovation Supersport Warm Up (15 min)

10:30 am Royal Enfield Race 2 (6 laps) QS

11:00 am - 12:00 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:00 am - 11:45 am **Dunlop Paddock Autograph Session** 12:30 pm Stock 1000 Race 1 (14 laps)

1:25 pm Parts Unlimited Talent Cup by Motul Race 2 (11 Laps)

2:10 pm Motovation Supersport Race 2 (18 laps)

Superbike Race 2 (20 laps) 3:10 pm 4:05 pm SC-Project Twins Cup Race 2 (14 laps)

at VIRginia EXPERIENCE (®)

> Thursday 9:00 AM

Industry Will Call Thursday 8:00 am - 5:00 pm Friday 7:00 am - 5:00 pm Saturday

7:00 am - 5:00 pm 8:00 am - 1:00 pm

Technical Inspection

Thursday Superbike 12:00 pm Supersport 1:00 nm Royal Enfield 2:00 pm Twins Cup 3:00 pm Stock 1000 4:00 pm

Friday 7:00 am - 8:00 am No inspections after 8:00

Meetings

Mandatory Entrant Meeting In Person- Thursday At 4:00 pm drivers meeting room under garage

Media Center- Grid 9 garage Thursday 2pm - 5pm





